Tentang Kami

Profil Perusahaan

Ihome boga tujuan pikeun nampilkeun gambar merek parasaan sareng sikep ka piaraan kalayan karajinan kualitas luhur, bahan anu ramah lingkungan, sareng inovasi téknologi. Kami henteu ngan ukur désainer, tapi ogé resep pikeun anjing senior. Nalika nyugemakeun piaraan pikeun langkung pikaresepeun, éta ogé nyumponan sarat éstétis pikeun anu resep anjing, utamina pikeun nohonan modél perawatan piaraan anu gampang, merenah, ilmiah sareng téhnologis.

rt
htr

Tim Gawé

Pagawéan internal perusahaan jelas, sareng ngagaduhan departemen desain anu saé pikeun ngawujudkeun apdet sareng iterasi produk piaraan; jurusan téknis kalayan kamampuan ngalangkungan wates, ngawangun kerangka data anu masif, leumpang di payun parobihan paménta, ngartos kabutuhan pelanggan; jurusan pameseran propésional sareng departemén pamasaran pikeun nyayogikeun anjeun sareng nasihat mésér Profesional sareng jasa pameseran. Aya ogé palayanan palanggan kalayan kualitas anu saé sareng kamampuan pikeun ngalayanan anjeun kalayan ati-ati. Saatos palatihan téknis propésional, kami pasangan anjeun anu dipercaya.

Kualitas Tim

Kasampurnaan
Perusahaan ngagaduhan sét standar pamariksaan anu ketat, ti bahan baku dugi ka produk réngsé, merhatoskeun unggal prosés kalahiran produk piaraan. Unggal detil ati-ati, ketat pisan sareng standar internasional pikeun deteksi sareng analisis.

Profesional
Tim R&D urang umumna ngagaduhan gelar master dina élmu sato, anu dikhususkeun pikeun pamekaran sareng desain produk ramah-piaraan anu nguntungkeun kaséhatan fisik sareng méntal ingon-ingon salami lima taun ka pengker.

Tanggung jawab
Wang Haifeng, pangadeg perusahaan, parantos komitmen pikeun ngadukung warga masarakat sareng perusahaan paduli pikeun ilubiung dina pendirian pusat kumpulan anjing sesat: warga masarakat nyayogikeun akomodasi pikeun anjing liar, pabrikna nyayogikeun katuangan gratis sareng cocooan supados pabrik sareng masarakat damel babarengan ngawangun bumi anu saé pikeun anjing liar!

sd

Inovasi Téknologi

Ngaoptimalkeun modél budidaya piaraan sareng

inovasi ilmiah sareng téhnologis.

Miara Kaséhatan Fisik Sareng Méntal Pets

Nampik nyoco mode-tunggal kasar sareng merhatoskeun kaséhatan fisik sareng méntal ingon-ingon. Élmu desain manusiawi miara piaraan sareng nyiptakeun bumi haneut sareng éndah pikeun piaraan.

Silaturahmi anu sami

Konsép nyandak piaraan salaku kulawarga,

miara sareng ngajaga aranjeunna, ngajunjung

sumanget kasetaraan sareng silaturahim.

Kerjasama Global

rht (1)

Modél kerjasama global

rht (2)

Evaluasi kerjasama anu saé

rht (3)

Téori "win-win"