Piaraan Piaraan Otomatis Sareng Digital Timer Dog Food Dispenser

Pedaran pondok:

Detil Produk: Naha anjeun hariwang ngeunaan kumaha tuangeun piaraan anjeun nalika anjeun henteu aya di bumi? Naha anjeun hariwang ngeunaan piaraan anjeun seueur teuing nalika anjeun teu aya di bumi? Kami ngararancang pakan kadaharan piaraan kuantitatif otomatis ieu pikeun méréskeun masalah anjeun. Hayu urang nyarankeun katuangan urang feeder pikeun anjeun. Henteu ngan ukur tiasa otomatis waktos kanggo tuang anak anjing anjeun tapi ogé tiasa ngendalikeun jumlah tuangeun anak anjing. Kauntungan tina tuang tuangeun piaraan otomatis kami: 1. Bahan: plastik tingkat dahareun ABS tiasa nyegah piaraan anjeun asupan kimia toksik ...


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Rincian Produk:

Naha anjeun hariwang ngeunaan kumaha tuangeun piaraan anjeun nalika anjeun teu aya di bumi? Naha anjeun hariwang ngeunaan piaraan anjeun seueur teuing nalika anjeun teu aya di bumi? Kami ngararancang pakan kadaharan piaraan kuantitatif otomatis ieu pikeun méréskeun masalah anjeun. Hayu urang nyarankeun feeder tuang kami pikeun anjeun . Sanés ngan ukur tiasa waktos otomatis kanggo tuang anak anjing anjeun tapi ogé tiasa ngendalikeun jumlah tuangeun anak anjing.

Kaunggulan tina feeders dahareun piaraan otomatis kami:

1. Bahan: plastik tingkat dahareun ABS tiasa nyegah piaraan anjeun asupan bahan kimia toksik.

2. Desain: timer otomatis tiasa waktuna pikeun tuang anak anjing anjeun, ngantep anak anjing ngadamel kabiasaan tuang rutin. Kami ogé ngagaduhan warna anu béda pikeun anjeun milih.

3. Waterproof & Dicuci: bahan tahan cai urang tiasa nyegah mangkok janten baseuh ku ciduh piaraan urang, sareng bahan ieu ogé gampang dibersihkeun, ngan kedah ngusap anduk baseuh.

Fitur Pedaran:

Nyoco otomatis piaraan, setting anu cerdas tina sababaraha tuangeun kanggo piaraan, nyegah anjing sareng ucing tina tuangeun teuing dina hiji waktos.

Tuang piaraan otomatis tiasa dianggo sareng batré, éta ogé ngajantenkeun langkung merenah pikeun anjeun nalika jauh ti bumi. Nalika anjeun jauh, teras anjeun tiasa ngalacak sareng ngatur hidangan piaraan anjeun unggal dinten. Biasa Atur waktos - Jumlah tuangeun - Waktos & beurat tuangeun. Tutup anu tiasa dicabut sareng baki tuangeun tina feeder pinter sadayana tiasa dicuci. Anjeun tiasa ngabongkar na ngumbah kana cai. Sareng bagian sanésna tiasa diusap bersih. Beungeut lemes henteu kéngingkeun noda. Gampang dibersihkeun.

Kumaha cara ngagunakeun:

1. baki tuangeun mandiri ageung, anjeun tiasa nyetél 6 kali tuangeun sareng rékaman pikeun anjing.

2. Diwangun dina tampilan, mikropon, spéker sareng jam, ngamungkinkeun anu bogana gampang nyetél 4 kali tuang anu béda.

3. Dina waktos tuang anu dijadwalkeun, éta sacara otomatis bakal maénkeun tilu rékaman pribadi 8 detik pikeun ngingetan anjing tuang.

 fb

Spésifikasi:

Warna: Konéng

Bahan: plastik ABS

Sertifikasi: CE

Kakuatan: Batré 4x R14-C (henteu kalebet)

Ukuran: 33cmx9cm / Kapasitas tuangeun sakitar 330ml, total 6 tuangeun

Beurat produk: 1450g / 3.19lb

Cara pembayaran:

Labél:

Ngadamel pakan ternak piaraan,

Tuang dahar anjing anjing,

Mangkuk dahar piaraan kuantitatif,

Digital feeder ucing ucing otomatis,

Tukang ingon-ingon perlu pikeun perjalanan bisnis,

Mangkuk susukan piaraan gratis,

Panganteur piaraan otomatis pangsaéna

1. Salaku tambahan, kami bakal terus ngamutahirkeun produk kami périodik pikeun terus merhatoskeun pamekaran anu terakhir anu aya hubunganana sareng anjing sareng nyayogikeun produk anu séhat pikeun anjing anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

2. Pikeun langkung ti 10 taun, kami parantos nyayogikeun ratusan produk piaraan, nyayogikeun pasokan anu cekap pikeun pembeli piaraan di sagala rupa nagara di panjuru dunya. Kami ngararancang produk pikeun merhatoskeun kaséhatan fisik sareng méntal ingon-ingon. Kami merhatoskeun News kaséhatan piaraan pangénggalna, sareng bakal teras ngamutahirkeun produk piaraan sacara berkala. Upami anjeun hoyong bantosan, mangga ngahubungan kami.

3. Ti mimiti cocooan ingon-ingon dugi ka alat piaraan anu bersih, Kami nyayogikeun sadaya produk anu anjeun peryogikeun dina mérek - IHOME. IHOME mangrupikeun tim anu fokus kana gairah sareng paningkatan. Réréncangan tim kami sadayana resep ka anjing, sareng tetep markisa ngajaga anjing. Kami nyimpen anjing di kantor pikeun ngabantosan kami pikeun nguji produk énggal sareng kadang janten inspirasi kami pikeun ngarancang produk énggal, éta sababna urang tiasa leres-leres nyayogikeun panyawat piaraan sareng pasokan piaraan anu diperyogikeun.

4. Di IHOME kami bangga kana tingkat luhur perawatan pelanggan. Ti saprak anjeun nganjang ka halaman kami dugi ka pesenan parantos dikirimkeun, kami nawiskeun jasa hiji-hiji pikeun masihan anjeun nasehat pribadi sareng jasa. Sareng urang janji yén sadaya patarosan tiasa dijawab dina 24 jam. Pikeun patarosan, tong ragu ngahubungi kami.

5. IHOME ditujukeun pikeun nyayogikeun sababaraha barang-barang khusus pikeun nyocogkeun sadaya kabutuhan anu resep anjing. Sadaya item dina halaman parantos dipilih khusus pikeun fungsina, kanyamanan, gaya, kaamanan sareng kualitas tangtosna. Di sagigireun éta, kami ngarencanakeun pikeun ngapdetkeun aranjeunna sacara berkala supados aranjeunna langkung raoseun sareng ngajantenkeun anjeun resep hirup ku anjing anu bahagia, séhat, séhat.

6. Tina parabot bobo dugi ka barang hiburan di luar, IHOME komitmen pikeun nyayogikeun piaraan kalayan jajaran produk anu lengkep boh kabutuhan fisik sareng kabutuhan psikologis, ngabantosan ingon-ingon pikeun hirup, gaya hirup anu séhat, séhat, sareng enerjik.

7. Anggota tim IHOME sapertos menbers kulawarga, kalebet anjing kantor. Kami nyobian nyimulasikeun kahirupan sadidinten pamilik nyata sareng ingon-ingonna, pikeun niténan kabutuhan anjing dina kaayaan naon waé, sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyugemakeun aranjeunna. Kami ngahasilkeun produk anu tiasa dianggo anjing nalika juragan babarengan, tapi ogé nalika anu bogana teu aya di bumi. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan psikologis sareng fisik anjing dina kaayaan naon waé. Upami anjeun henteu tiasa mendakan produk anu anjeun peryogikeun dina daptar produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé sareng waleran anjeun bakal kajawab dina 24 jam.

8. Misi IHOME

Misi kami pikeun nyumponan kabutuhan mental sareng kabutuhan fisik piaraan, ngajantenkeun piaraan anjeun séhat, bageur, sareng pinuh tanaga. Kami yakin yén piaraan anjeun penting salaku méner kulawarga anjeun!

Visi IHOME

Cinta pikeun anjing aya dina getih urang. Kami ningali piaraan salaku anggota kulawarga naon waé ku kami narékahan pikeun nyumponan kabutuhna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali