Mangkuk & Kantong

  • Dog Travel Gear Bag Tote Thermal Bag Storage Supply

    Anjing Travel Gear Bag Tote Thermal Bag Storage Storage

    Fitur Pedaran Sampurna pikeun ngumbara sareng sobat berbulu anjeun, kantong perjalanan anjing sumping kumplit sareng dua kantung tuangeun / pédah internal sareng tikar cleanable. Ngukur 39 cm L x 24 cm W x 32cm H nalika kabuka pinuh, kantong ieu ngagaduhan rohangan interior anu ageung kalayan saku ritsleting, sareng kantong elastis sareng panel ritsleting di luar pikeun sadaya katuangan piaraan anjeun. Kantong tote wisata anjing ieu didamel tina bahan nilon anu tahan cai anu berkualitas. Cecekelan padded sareng adjustable kedah ...
  • Automatic Pet Feeder With Digital Timer Dog Food Dispenser

    Piaraan Piaraan Otomatis Sareng Digital Timer Dog Food Dispenser

    Bahan tina feeders tuangeun piaraan otomatis téknologi tinggi nyaéta plastik kelas ABS tuangeun anu aman sareng awét. Tukang tuang ngagaduhan opat dahareun indepentent ditempatkeun alur. Anjeun tiasa ngarekam pesen sora 8 detik pikeun ngingetan piaraan anjeun tuang, éta tiasa tuang nepi ka 4 dinten. Ogé gaduh tampilan LED, fungsi jam sareng tampilan kakuatan low. Pikeun ngosongkeun tangan anjeun!
  • Pet Fountain Dog Water Sprinkler Step On Waterer Garden

    Piaraan Mancur Anjing Cai Cai Sprinkler Léngkah Dina Waterer Garden

    Bahan dispenser cai piaraan otomatis kami nyaéta palastik PP kualitas luhur anu hampang sareng awét. Henteu sieun ku gigit anak anjing anjeun. Nalika pipa cai disambungkeun kana feeder cai, ngan ukur butuh latihan saderhana, anak anjing anjeun tiasa nginum cai tawar ku léngkah dina pedal. Ngurangan masalah ngarobih cai sareng probabilitas anu katépaan. Pikeun ngabébaskeun leungeun anjeun!
  • Travel Bag For Dog Gear Dog Travel Tote Bag

    Kantong Travel Pikeun Dog Gear Dog Travel Tote Bag

    Bahan kantong perjalanan piaraan portabel kami nyaéta lawon oxford kapadetan tinggi anu tahan cai sareng awét. Tas travel piaraan kapasitas portabel sareng ageung mangrupikeun alat-alat peringkat kahijina pikeun anjing nalika aranjeunna iinditan sareng anu bogana. Desain sababaraha pelayan tiasa ngabantosan anjeun nyandak sababaraha jinis kadaharan anjing sareng suplai sanés. Ngurangan beban anjeun tina perjalanan.
  • Silicone Dog Water Bottle Bowl Portable Pet Food Container

    Botol Cai Silikon Anjing Saeful Portable Pet Food Wadahna

    Fitur Pedaran Botol cai piaraan nganggo ganda didesain kana dua kamar, anu ngajantenkeun tuang garing sareng cai bersih. Éta cocog pikeun rupa-rupa kagiatan luar. Asesoris piaraan anu sampurna pikeun anjeun ngarambat sareng anjing, Cocog pikeun hiking, leumpang, ngaji, kémping sareng acara olahraga. Cara Nganggo 1. Full ngeusi botol cai sareng tutup botolna ku tutupna, kocokkeun kanggo mastikeun yén éta kabocoran buktina. 2. Entong narilep sareng muka bungkus plastik sering, aranjeunna tiasa dianggo. 3. Pasang ...
  • Black Dog Bowl Pet Travel Bowl Oxford Fabric Feeder

    Hideung Anjing Saeful Piaraan Travel Saeful Oxford lawon Feeder

    Fitur Pedaran Melu datar, beurat-beurat, gampang dibersihkeun & garing gancang. Sampurna pikeun perjalanan jauh atanapi dina liburan. Bahan kualitas luhur, merenah pikeun ngangkut sareng ngahémat rohangan. Standar kaamanan tinggi pikeun tuangeun, cai sareng susukan anjeun. Desain pos, tiasa nyandak katuangan disimpen dimana-mana. Spésifikasi Warna: Bahan Hideung: Ukuran lawon Oxford: Kamar sakitar 800G tuangeun garing Produk beurat produk: 50g / 0.11lb 1. Salaku tambahan, kami bakal teraskeun produk kami sacara berkala ...
  • Silicone Jungle Bowl Slow Feeder Dog Feeding Anti Choking

    Silikon Jungle Bowl Slow Feeder Anjing Nyoco Anti Coklat

    Fitur Pedaran 1. Dijieunna tina bahan anu henteu beracun anu aman, kakuatan, résistansi ngegel, praktis pisan. 2. Sacara signifikan ngirangan kagancangan tuang, kanggo mulangkeun pola dahar anjing asli anu asli. 3. Pencegahan obesitas, kajadian panyakit kardiovaskular sareng kembung gastrointestinal sareng panyakit gastrointestinal sanés ngirangan nyata. 4. Cocog pikeun dianggo sapopoé. Mangkok tuang lalaunan ieu ogé cocog pikeun piaraan sareng anoreksia, anu tiasa ngarangsang sifat moro tuang, tu ...
  • Dog Travel Bag Food Carriers Dog Gear Tote Bag

    Kantong Travel Anjing Carriers Dog Gear Tote Bag

    Fitur Pedaran Pangangkut ieu didamel nganggo lawon oxford sareng ngagaduhan tilu panel bolong ventilasi anu nyayogikeun lingkungan anu tiis sareng gampang katingali. Éta kalebet platform roda dua pikeun manuver anu gampang sareng gaduh ogé dua kantong ageung pikeun nyimpen sadayana anu anjeun peryogikeun sareng pendamping anjeun. Sakitu seueur saku pikeun ngabantosan anjeun milarian hal kalayan gancang sareng gampang, kalebet kompartemen utama ageung dibagi kana 2 (divider tiasa dicabut upami anjeun langkung milih 1 daérah ageung), 1 saku tutup payun, 2 kantong bersih sisi, 1 jero ...
  • Interactive Dog Bowl Anti Choking Jungle Bowl Slow Feeder

    Interaktif Anjing Saeful Anti Choking Jungle Bowl Slow Feeder

    Fitur Pedaran Desain leuweung interaktif anu unik ngamajukeun tuangeun anu laun séhat, ngabantosan nyegah obesitas, ngabareuhan, seueul sareng tuang teuing. Rarancang lemes tina sungut ogé nyegah létét piaraan tina kagorésan. Cocog pikeun tuang baseuh, tuang garing sareng cai. Spésifikasi Warna: Bahan Héjo: Ukuran PP: 22.5cm * 29cm * 7cm beurat Produk: 440g / 0.97lb 1. Salaku tambahan, kami bakal terus ngapdetkeun produk kami sacara berkala pikeun terus merhatoskeun pamekaran pang anyarna ...
  • Dog Waterer Pet Drinking Fountain Outdoor Fresh Water Dispenser

    Anjing Waterer Piaraan Nginum Cai mancur Di Luar Cai Cai Dispenser

    Fitur Pedaran Kado anu hadé pikeun anjing anjeun dina usum panas, cai mancur nginum sacara efektif nyegerkeun anjing anjeun. Cai mancur cai anjing ngan ukur hampang sareng cai na kaluar, kasadiaan cai seger sareng bersih anu tetep, cai mancur anjing henteu kedah meresihan. Nginum cai mancur didamel tina bahan stainless steel kualitas luhur, inti klep tambaga murni kalayan saringan, anu henteu gampang dipanaskeun handapeun sinar matahari, lumayan awét. Kumaha Cara Nganggo sekrup dina pipa cai kana produk ...
  • Foldable Dog Bowl Portable Food Bowl Pet Water Bottle

    Foldable Dog Bowl Portable Food Bowl Botol Cai Piaraan

    Fitur Pedaran Mangkok anjing ieu didamel tina bahan silikon anu fleksibel ngamungkinkeun ngalipet datar. Desain anu tiasa diluncurkeun tina mangkok piaraan ieu ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun dibungkus dina ransel atanapi ransel anjeun nalika iinditan atanapi badé jalan-jalan, kémping atanapi perjalanan siang sareng piaraan anjeun. Unggal mangkok disertakeun ku klip sahingga gampang dilampirkeun kana kantong anjeun atanapi sabuk pikeun disimpen anu aman. Cocog pikeun ngandung cai sareng tuangeun. Spésifikasi Warna: Beureum / Biru / Konéng / Héjo / Oranyeu / Pink / Ungu / Hideung M ...
  • Pet Travel Accessory Portable Fabric Dog Bowl Food Container

    Pet Travel aksésori Portabel lawon Anjing Saeful Wadahna

    Fitur Pedaran 1. Cocog pikeun tuangeun sareng cai. 2. Sampurna pikeun perjalanan, backpacking, kémping sareng panggunaan sapopoé. 3. Ringan kalayan konstruksi kualitas luhur. 4. Lebar handap pikeun stabilitas tambahan. 5. Muka tapered pikeun kirang tumpahan. 6. pisibilitas tinggi motong reflektif. 7. Ngagantung loop di tukang pikeun gampang disimpen 8. lawon luar poliéster awét sareng gancang-garing. Spésifikasi Warna: Bahan zaitun drab: lawon Oxford + Poliéster + nilon + Ukuran PP: 20cm * 20cm * 9.5cm beurat Produk: 50g / 0 ...