Coklat Haneut Haneut Céngék Oxford Kain Sato Piaraan

Pedaran pondok:

Fitur Pedaran Éta gaya, nagaraic, nyaman sareng haneut. Cara anu saé pikeun nambihan pesona nagara Inggris anu lami sareng gaya ka bumi anjeun. Keusikan katun PP anu teguh masihan kestabilan ranjang bari ogé nyayogikeun tempat anu nyaman pikeun bobo, nyayogikeun piaraan anjeun sareng pelesir anu sampurna pikeun nyusut sareng istirahat sareng bersantai saatos dinten anu panjang! Spésifikasi Warna: Bahan Coklat Coklat: Kain Oxford + PP Kapas ngeusian Ukuran: S: 43cm * 35cm * 21cm, cocog pikeun ingon-ingon dina 5kg beurat M: 55cm * 45cm ...


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Fitur Pedaran

Éta gaya, nagara elegan, nyaman sareng haneut. Cara anu saé pikeun nambihan pesona nagara Inggris anu lami sareng gaya ka bumi anjeun. Keusikan katun PP anu teguh masihan kestabilan ranjang bari ogé nyayogikeun tempat anu nyaman pikeun bobo, nyayogikeun piaraan anjeun sareng pelesir anu sampurna pikeun nyusut sareng istirahat sareng bersantai saatos dinten anu panjang!

bf

Spésifikasi

Warna: coklat coklat

Bahan: Oxford lawon + PP Cotton Filling

Ukuran: S: 43cm * 35cm * 21cm, cocog pikeun piaraan dina beurat 5kg

M: 55cm * 45cm * 21cm, cocog pikeun piaraan dina beurat 7,5kg

L: 65cm * 55cm * 21cm, cocog pikeun piaraan dina beurat 12.5kg

Beurat Produk: S: 900g / 1.98lb M: 1300g / 2.86lb L: 2400g / 5.29lb

1. Salaku tambahan, kami bakal terus ngamutahirkeun produk kami périodik pikeun terus merhatoskeun pamekaran anu terakhir anu aya hubunganana sareng anjing sareng nyayogikeun produk anu séhat pikeun anjing anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

2. Pikeun langkung ti 10 taun, kami parantos nyayogikeun ratusan produk piaraan, nyayogikeun pasokan anu cekap pikeun pembeli piaraan di sagala rupa nagara di panjuru dunya. Kami ngararancang produk pikeun merhatoskeun kaséhatan fisik sareng méntal ingon-ingon. Kami merhatoskeun News kaséhatan piaraan pangénggalna, sareng bakal teras ngamutahirkeun produk piaraan sacara berkala. Upami anjeun hoyong bantosan, mangga ngahubungan kami.

3. Ti mimiti cocooan ingon-ingon dugi ka alat piaraan anu bersih, Kami nyayogikeun sadaya produk anu anjeun peryogikeun dina mérek - IHOME. IHOME mangrupikeun tim anu fokus kana gairah sareng paningkatan. Réréncangan tim kami sadayana resep ka anjing, sareng tetep markisa ngajaga anjing. Kami nyimpen anjing di kantor pikeun ngabantosan kami pikeun nguji produk énggal sareng kadang janten inspirasi kami pikeun ngarancang produk énggal, éta sababna urang tiasa leres-leres nyayogikeun panyawat piaraan sareng pasokan piaraan anu diperyogikeun.

4. Di IHOME kami bangga kana tingkat luhur perawatan pelanggan. Ti saprak anjeun nganjang ka halaman kami dugi ka pesenan parantos dikirimkeun, kami nawiskeun jasa hiji-hiji pikeun masihan anjeun nasehat pribadi sareng jasa. Sareng urang janji yén sadaya patarosan tiasa dijawab dina 24 jam. Pikeun patarosan, tong ragu ngahubungi kami.

5. IHOME ditujukeun pikeun nyayogikeun sababaraha barang-barang khusus pikeun nyocogkeun sadaya kabutuhan anu resep anjing. Sadaya item dina halaman parantos dipilih khusus pikeun fungsina, kanyamanan, gaya, kaamanan sareng kualitas tangtosna. Di sagigireun éta, kami ngarencanakeun pikeun ngapdetkeun aranjeunna sacara berkala supados aranjeunna langkung raoseun sareng ngajantenkeun anjeun resep hirup ku anjing anu bahagia, séhat, séhat.

6. Tina parabot bobo dugi ka barang hiburan di luar, IHOME komitmen pikeun nyayogikeun piaraan kalayan jajaran produk anu lengkep boh kabutuhan fisik sareng kabutuhan psikologis, ngabantosan ingon-ingon pikeun hirup, gaya hirup anu séhat, séhat, sareng enerjik.

7. Anggota tim IHOME sapertos menbers kulawarga, kalebet anjing kantor. Kami nyobian nyimulasikeun kahirupan sadidinten pamilik nyata sareng ingon-ingonna, pikeun niténan kabutuhan anjing dina kaayaan naon waé, sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyugemakeun aranjeunna. Kami ngahasilkeun produk anu tiasa dianggo anjing nalika juragan babarengan, tapi ogé nalika anu bogana teu aya di bumi. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan psikologis sareng fisik anjing dina kaayaan naon waé. Upami anjeun henteu tiasa mendakan produk anu anjeun peryogikeun dina daptar produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé sareng waleran anjeun bakal kajawab dina 24 jam.

8. Misi IHOME

Misi kami pikeun nyumponan kabutuhan mental sareng kabutuhan fisik piaraan, ngajantenkeun piaraan anjeun séhat, bageur, sareng pinuh tanaga. Kami yakin yén piaraan anjeun penting salaku méner kulawarga anjeun!

Visi IHOME

Cinta pikeun anjing aya dina getih urang. Kami ningali piaraan salaku anggota kulawarga naon waé ku kami narékahan pikeun nyumponan kabutuhna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali