Beberesihan Bersih

  • Woof Washer 360 Bath Artifact Dog Cleaner Washing Gun

    Woof Washer 360 Mandi Artifak Dog Cleaner Gun Nyeuseuh

    Kabersihan piaraan sok janten perhatian pejabat sekop. Nalika mandi piaraan, éta sering dibatesan ku lokasi sareng rohangan, anu bakal ngabalukarkeun tingkat marabahaya anu tangtu. Mesin cuci piaraan portabel 360 ° ieu tiasa ngabéréskeun masalah sesah mandi sareng nyeuseuh henteu lengkep pikeun anjeun, sareng nyiptakeun kaayaan anu merenah pikeun nyeuseuh di luar ruangan.
  • Dog Poo Waste Bag Dispenser Holder Pet Walking Accessory

    Anjing Poo Runtah Kantong Dispenser Holder Piaraan Leumpang Asesoris

    Ékrési acak ingon-ingon biasana nyababkeun nyeri sirah pikeun pamilikna, utamina nalika di luar ruangan. Paripolah ieu henteu ngan ukur ngotorkeun lingkungan umum, tapi ogé ngarugikeun kagiatan outdoor batur. Pikeun nyegah kajadian ieu, salaku pamilik anu mumpuni, anjeun kedah nyandak produk anu saluyu pikeun méréskeun masalah sapertos kitu. Gulung-tarik sareng kantong anjing piaraan anu gampang dibasmi ieu bakal ngabantosan anjeun pisan.
  • Dog Poo Waste Bag Holder Dispenser Dog Poop Bags

    Anjing Poo Runtah Kantong Panyekel Dispenser Anjing Kantong

    Fitur Pedaran Dispenser anu ditempatkeun sacara merenah sampurna pikeun narik kantong hiji-hiji. Éta nyimpen kantong kotoran anjeun pageuh kana tempatna dugi ka anjeun kedah nganggo anu sanésna. Profil ringan anu langsing ngajantenkeun kantong ieu aksésori anu sampurna pikeun ngajalankeun anjeun. Strips ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun kantong anu lempeng sareng langsung kana tali anjeun, ngajaga kantong anjeun tina ngagantung sareng ngahalangan. Spésifikasi Warna: Bahan Hideung: Ukuran Kain Oxford: 8cm * 5cm / 3.14in * 1.96in beurat Produk: 50g / 0.11l ...
  • Dog Poo Waste Bag Holder Dispenser Cute Animal Shape

    Anjing Poo Runtah Kantong Panyekel Dispenser Lucu Sato Bentuk

    Fitur Pedaran Desain anu unik sareng bentuk domba anu saé, didamel tina bahan lembut. Cengkraman panangan anu lengkah mastikeun tindakan scooping anu teu upaya. Spésifikasi Warna: Bahan Héjo: Ukuran Plush: 14cm * 15.5cm * 5cm (L * W * H) beurat produk: 90g / 0.19lb (Gulung kantong kalebet) 1. Salaku tambahan, urang bakal teraskeun produk urang sacara berkala pikeun teraskeun nengetan kamajuan panganyarna anu aya hubunganana sareng anjing sareng nyayogikeun produk anu séhat pikeun anjing anjeun. Upami aya patarosan, punten karaos ...
  • Pet Bath Dog Towel Quick Drying Chenille Fabric Towels

    Anjing Mandi Piaraan Anduk Gancang Ngeringkeun anduk Kain Chenille

    Fitur Pedaran Dijieunna tina Chenille lemes, éta pikaresepeun pisan pikeun némpél sareng nyerep cai anu kuat, sakumaha 7 kali ka anduk normal. Chenille super nyerep tiasa gancang garing bulu atanapi awak piaraan anjeun. Pasihan piaraan jaga lembut! Spésifikasi Warna: Royal Blue Material: Chenille Fabric Ukuran: 35cm * 57cm / 13.77in * 22.44in beurat produk: 320g / 0.7lb 1. Salaku tambahan, kami bakal terus ngapdet produk urang sacara berkala pikeun terus merhatoskeun pamekaran anu terakhir patali ...
  • Dog Pooper Scooper Squeeze Trigger Poo Grabber Picker Jaw

    Dog Pooper Scooper Squeeze Trigger Poo Grabber Picker Jaw

    Fitur Pedaran 1. Hiji panggunaan tangan, gagang panjang dugi ka 23 ″ kanggo operasi ergonomis ngamungkinkeun gancang sareng merenah. 2. Anjeun tiasa nempatkeun kana kantong, sareng miceun kana sampah tiasa teras. Sendok tetep bersih, teu kedah dikumbah. 3. Scoop lega kalayan kapasitas anu cekap ageung pikeun nanganan sampah anu pangageungna. Cocog pikeun nyokot kotoran anjing ageung. Kumaha Paké 1. Kantong kantong langkung tina sendok. 2. Scoop kotoran. 3. Cabut kantong, piceun. Spésifikasi Warna: Bahan Hideung & Pérak: ...
  • Dog Pooper Scooper Pet Poop Tray Garden Bin Rake

    Anjing Pooper Scooper Piaraan Poop Tray Garden Bin Rake

    Fitur Pedaran Éta bakal ngungkulan sadaya jinis kotoran tina sadaya jinis taneuh kalayan gampang. Anjeun bahkan henteu kedah nganggo kantong kotoran, kantun angkat sareng pasang dina wadah atanapi kantong anu cocog sareng teraskeun kana tempat sampah. Émbér ker leutik anu dieusi disinféktan sareng cai haneut bakal ngabersihkeun éta. Kumaha Cara Nganggo 1 rake, 1 spade, 1 bin kalebet. Unggal gagang tiasa dipisahkeun kana 3 lembar tabung pondok. Saluyukeun panjang cecekelan per kabutuhan Anjeun. Ngabersihan kotoran sareng mayit ...