Taros Kami

NanJing Hébat Koléksi Trading Co., Ltd.

Alamat

1-766, No. Gedong Kantor, Kampung Xia Ba, Jalan Ba ​​Gua Zhou, Kacamatan Qi Xia, Kota Nan Jing, Propinsi Jiang Su, Cina

Telepon

Penjualan: 025-66047419

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami