Jas hujan anjing sareng jaket tahan cai Hood Kanggo anjing ageung

Pedaran pondok:

Detil Produk Hujan ageung di usum panas sareng hujan dina interval. Sacara sesah pikeun pamilik piaraan. Kusabab anjing henteu ngan ukur kaluar unggal dinten pikeun bersantai tapi ogé kedah ngatasi déparasi sareng ngompol di luar. Janten, pikeun nyugemakeun kahoyong anjing tiasa angkat kaluar dina usum hujan, pamilik ingon-ingon nyiapkeun sagala jinis jas hujan pikeun ingon-ingon, sababaraha diantarana lucu pisan. 1.Nutupan jas hujan jas hujan Kauntungan tina jas hujan jas nutupan kaki: jas hujan tipe ieu tiasa nutupan seueurna bagian anjing, tiasa maksimal nyegah anjing janten baseuh ....


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Rincian Produk 

Hujan ageung di usum panas sareng hujan dina interval. Sacara sesah pikeun pamilik ingon-ingon. Kusabab anjing henteu ngan ukur kaluar unggal dinten pikeun bersantai tapi ogé kedah ngatasi déforasi sareng kiih di luar. Janten, pikeun nyugemakeun kahoyong anjing tiasa kaluar dinten hujan, pamilik piaraan nyiapkeun sagala jinis jas hujan pikeun ingon-ingon, sababaraha diantarana lucu pisan.

1.Nutupan jas hujan jas

Kauntungannana nutupan jas hujan jas hujan: jas hujan tipe ieu tiasa nutupan sabagéan ageung anjing, maksimal tiasa nyegah anjing janten baseuh.

Kusabab kaseueuran pamilik nganggo anduk ngagaringkeun anjingna tujuh puluh atanapi dalapan puluh persén saatos dibawa kaluar. Nanging, pendekatan sapertos kitu ngarugikeun kaséhatan anjing. Teu kedah disebatkeun upami anjing bakal tiris, pendekatan ieu ogé ningkatkeun résiko anjing ngala panyakit kulit. .

Kalemahan pikeun nutupan jas hujan suku: jas hujan jenis ieu paling handapna aya handapeun suku calana panjang. Janten pertama kali nganggo panginten henteu raoseun kanggo anjing sareng rada kagok jalan-jalan. Tapi ieu bakal langkung saé saatos aranjeunna biasa.

2. jas hujan jinis Cape

Kauntungannana jas hujan jinis cape: merenah pikeun dipaké, anjing gampang diadaptasi.

Kalemahan jas hujan jinis cape: burih sareng anggota awak kakeunaan, gampang ger baseuh ku hujan. Di sagigireun éta, nalika kajiret ku angin kentel ti tukang, jas hujan gampang dipeledug, ieu ogé ningkatkeun kasempetan baseuh.

Numutkeun kaistiméwaan sareng karugian tina dua jinis jas hujan: sanaos kitu nyarankeun pikeun nutupan jinis suku, sanaos anjing bakal teu dicocogkeun ti mimiti. Ngan pasihkeun waktos sakedik, aranjeunna sok biasa.

Fitur Pedaran

1. jas hujan anjing sareng tiung beurat pisan, éta henteu dimuat pikeun anjing.

2. Dina tiung sareng dina tonggongna aya garis anu ngeunteung, maka éta aman nalika anjing lumpat dina poék sareng jas hujan anjing kalayan liang abah.

3. Lapisan bolong napas, anjing bakal raoseun.

4. jas hujan anjing tahan cai didamel tina lawon awét, éta ngalipet sareng dibabawa.

Kumaha Paké

Éta tiasa ngusap permukaan jaket hujan ku kaén anu beueus.

Upami jaket anjing kotor pisan, éta tiasa diseuseuh ku mesin. Punten nganggo cuci lembut dina cai tiis teras ngagantung garing.

vd

Spésifikasi

Warna: Biru / Beureum

Bahan: Tahan cai poliéster ultra-lampu

Ukuran: 3XL: 19in * 24in * 17in (panjang * dada * beuheung)

4XL: 23in * 30in * 21in (panjang * dada * beuheung)

5XL: 27in * 36in * 23in (panjang * dada * beuheung)

3XL: 50cm * 61cm * 45cm (panjang * dada * beuheung)

4XL: 60cm * 78cm * 55cm (panjang * dada * beuheung)

5XL: 70cm * 92cm * 59cm (panjang * dada * beuheung)

Beurat produk: 200g / 0.44lb

Pamayaran & pangiriman

Palabuhan: Nanjingi / Ningbo

Waktos kalungguhan: 1-15 dinten atanapi langkung      

Label Produk

Jas hujan anjing anu tiasa diusap ku kaén anu baseuh, jas hujan poliéster ultralight piaraan poliéster jas hujan, jas hujan ultralight piaraan poliéster jas hujan, Produsén mesin grosir jas hujan anu tiasa dicuci, Pamasaran jas hujan piaraan, jas hujan anjing breed leutik, jas hujan anjing breed ageung, jas hujan Goldens, outdoor jas hujan anjing breed ageung katutup, ponco jas hujan ingon-ingon ageung, ponco jas hujan piaraan ageung, jas hujan piaraan 3X ageung, jas hujan piaraan ageung 4X, jas hujan piaraan ageung 5X.

1. Salaku tambahan, kami bakal terus ngamutahirkeun produk kami périodik pikeun terus merhatoskeun pamekaran anu terakhir anu aya hubunganana sareng anjing sareng nyayogikeun produk anu séhat pikeun anjing anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

2. Pikeun langkung ti 10 taun, kami parantos nyayogikeun ratusan produk piaraan, nyayogikeun pasokan anu cekap pikeun pembeli piaraan di sagala rupa nagara di panjuru dunya. Kami ngararancang produk pikeun merhatoskeun kaséhatan fisik sareng méntal ingon-ingon. Kami merhatoskeun News kaséhatan piaraan pangénggalna, sareng bakal teras ngamutahirkeun produk piaraan sacara berkala. Upami anjeun hoyong bantosan, mangga ngahubungan kami.

3. Ti mimiti cocooan ingon-ingon dugi ka alat piaraan anu bersih, Kami nyayogikeun sadaya produk anu anjeun peryogikeun dina mérek - IHOME. IHOME mangrupikeun tim anu fokus kana gairah sareng paningkatan. Réréncangan tim kami sadayana resep ka anjing, sareng tetep markisa ngajaga anjing. Kami nyimpen anjing di kantor pikeun ngabantosan kami pikeun nguji produk énggal sareng kadang janten inspirasi kami pikeun ngarancang produk énggal, éta sababna urang tiasa leres-leres nyayogikeun panyawat piaraan sareng pasokan piaraan anu diperyogikeun.

4. Di IHOME kami bangga kana tingkat luhur perawatan pelanggan. Ti saprak anjeun nganjang ka halaman kami dugi ka pesenan parantos dikirimkeun, kami nawiskeun jasa hiji-hiji pikeun masihan anjeun nasehat pribadi sareng jasa. Sareng urang janji yén sadaya patarosan tiasa dijawab dina 24 jam. Pikeun patarosan, tong ragu ngahubungi kami.

5. IHOME ditujukeun pikeun nyayogikeun sababaraha barang-barang khusus pikeun nyocogkeun sadaya kabutuhan anu resep anjing. Sadaya item dina halaman parantos dipilih khusus pikeun fungsina, kanyamanan, gaya, kaamanan sareng kualitas tangtosna. Di sagigireun éta, kami ngarencanakeun pikeun ngapdetkeun aranjeunna sacara berkala supados aranjeunna langkung raoseun sareng ngajantenkeun anjeun resep hirup ku anjing anu bahagia, séhat, séhat.

6. Tina parabot bobo dugi ka barang hiburan di luar, IHOME komitmen pikeun nyayogikeun piaraan kalayan jajaran produk anu lengkep boh kabutuhan fisik sareng kabutuhan psikologis, ngabantosan ingon-ingon pikeun hirup, gaya hirup anu séhat, séhat, sareng enerjik.

7. Anggota tim IHOME sapertos menbers kulawarga, kalebet anjing kantor. Kami nyobian nyimulasikeun kahirupan sadidinten pamilik nyata sareng ingon-ingonna, pikeun niténan kabutuhan anjing dina kaayaan naon waé, sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyugemakeun aranjeunna. Kami ngahasilkeun produk anu tiasa dianggo anjing nalika juragan babarengan, tapi ogé nalika anu bogana teu aya di bumi. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan psikologis sareng fisik anjing dina kaayaan naon waé. Upami anjeun henteu tiasa mendakan produk anu anjeun peryogikeun dina daptar produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé sareng waleran anjeun bakal kajawab dina 24 jam.

8. Misi IHOME

Misi kami pikeun nyumponan kabutuhan mental sareng kabutuhan fisik piaraan, ngajantenkeun piaraan anjeun séhat, bageur, sareng pinuh tanaga. Kami yakin yén piaraan anjeun penting salaku méner kulawarga anjeun!

Visi IHOME

Cinta pikeun anjing aya dina getih urang. Kami ningali piaraan salaku anggota kulawarga naon waé ku kami narékahan pikeun nyumponan kabutuhna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali