Pangabutuh panganten

  • Dog Grooming Slicker Brush Pet Deshedding Tool Dematting Comb

    Anjing pangantenan Slicker Brush Piaraan Deshedding Alat Dematting Sisir

    Naha anjeun masih hariwang ngeunaan rambut anak anjing anjeun dimana-mana di bumi anjeun nalika usumna robih? Naha anjeun masih hariwang ngeunaan kasusah turun tina rambut anu diambang anu nempel dina sisir? Hayu urang nyarankeun anjeun sikat dandan anu teu kaukur sacara otomatis.
  • Dog Deshedding Tool Grooming Brush Pet Needle Bath Comb

    Anjing Deshedding Alat Grooming Sikat Piaraan Jarum Mandi Sisir

    Naha anjeun hariwang ngeunaan masalah rambut anak anjing anjeun nalika usumna robih? Naha anjeun hariwang ngeunaan batang rambut anu diapungkeun dina sisir? Hayu urang nyarankeun anjeun tombol push manual sisir sikat dandan piaraan urang. Ngan hiji dorongan tiasa méréskeun masalah anjeun.
  • Pet Nail Clipper And Trimmer Dog Claw Nails Clippers

    Piaraan Kuku Piaraan Sareng Trimmer Dog Cakar Kuku Kancing

    Fitur Pedaran Nalika aranjeunna henteu dianggo, gunting tiasa dikonci nganggo agul dina posisi anu ditutup. Fitur kaamanan ieu ngajamin yén anjeun moal ngahaja motong diri nalika nyandak éta tina laci, sareng agul-agulna moal ngarusak atanapi rusak ku barang-barang anu sanésna disimpen. Cecekelan ergonomis ku genggeman karét warna caang kabeungkeut dirancang pikeun ngamungkinkeun kliping bébas dieunakeun aman sareng kanyamanan maksimal. Didamel ku stainless steel kelas tinggi, ...
  • Dog Grooming Comb Metal Shedding Brush Deshedding Fur Rake

    Anjing pangantenan Sisir Logam Shedding Sikat Deshedding Bulu Garu

    Fitur Pedaran 1. Henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun dandan anu aman, ogé tiasa nyayogikeun layanan pijet, ngajantenkeun anjing anjeun resep disikat, ningkatkeun sirkulasi getih sareng ngajaga anjing anjeun lemes sareng ngagurilap. 2. Huntu bentukna bunderan tiasa ngabéréskeun baju jero ogé tanpa ngagorét kulit anjing anjeun gancang. 3. Sisir anjing urang cocog pikeun anjing piaraan normal. Kumaha Cara Nganggo 1. Mimitian nyisiran tina ujung anjing kana akar sakedik. 2. Entong cabut rambutna paksa pikeun nyababkeun ...
  • Dog Nail Clippers And Trimmer Cut Claw Nail File

    Dog Nail Clippers Sareng Trimmer Cut Claw Nail File

    Fitur Pedaran 1. Klip ieu cocog pikeun motong seueuran piaraan ingon-ingon leutik. Tetep kuku piaraan anjeun pondok, pangirangan sareng masalah anu ditanggung tina kuku panjang sapertos kokotor ngawangun atanapi paku anu rusak / rusak anu tiasa nyababkeun masalah. 2.Ultra sabeulah seukeut, henteu ngeruk. Bilah anu seukeut dina trimmer kuku anjing ieu motong kuku anjing anjeun kalayan bersih, rata sareng gancang. Nyaman sareng aman motong kuku piaraan anjeun dina sababaraha menit. 3. gunting kuku piaraan urang hadir nganggo pelindung ...
  • Dog Bath Massage Brush Washing Comb Pet Grooming Gloves

    Anjing Mandi Pijat Sikat Cuci Sisir Sarung Sukur Sarung Tangan

    Fitur Pedaran 1. Gawe hébat pikeun sadayana anjing, Ngan stroke sato piaraan anjeun sakumaha biasana, sarung tangan nyokot sadaya rambut leupas! Pasihan piaraan anjeun rambut anu bersih bari tetep ngajaga leungeun anjeun. 2. Ngamandian piaraan nganggo sarung tangan ieu, anu bakal ngabersihan rambut piaraan kalayan gampang sareng masihan piaraan anjeun pijet lembut tanpa nyakiti kulitna. Sikat pijet silikon lemes henteu ngan ukur tiasa ngabantosan ingon-ingon ngaleupaskeun rambut, tapi ogé ngamajukeun sirkulasi getih. 3. Éta gampang ngaluarkeun rambut piaraan leueur sareng kusut janten henteu aya bulu anu ...