Cocooan interaktif

  • Dog Feeder Ball Chew Dog Toy Treat Food Dispenser

    Anjing Pangumpan Bola Nyahak Anjing Kaulinan Ngubaran Dispenser Dahareun

    bahan karét ramah lingkungan tural, anu disayogikeun ku pabrik anu gaduh kualitas luhur, henteu ngan ukur tiasa ngarengsekeun masalah tuangeun anjing, tapi ogé hubungan sareng anjing pikeun ngorbankeun bosen piaraan.
  • Treat Launcher For Dogs Snack Feeder Shooter Catapult Toys

    Ngubaran Launcher Pikeun Dog Snack Feeder Shooter Catapult Toys

    Bentuk garis béntés merenah pikeun pangguna pikeun dianggo sareng ningkatkeun kanyamanan panggunaan. Fungsi tuangeun anu pikaresepeun sacara langsung efektif sareng piaraan.
  • Dog Snuffle Mat Dog Sniffing Pad Puzzle Feeding Rug

    Anjing Snuffle Mat Dog Sniffing Pad Puzzle Dahar Karpét

    Fitur Pedaran 1. Mat snuffle ieu niru moro pikeun tuangeun di jukut sareng kebon, anu nyugemakeun anjing panasaran alami sareng ningkatkeun rasa bau anu hadé. Ningkatkeun latihan méntal sareng fisik bari ngirangan setrés. 2. Éta mangrupikeun cocooan anu teras-terasan narik piaraan anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna sibuk tibatan ngancurkeun parabotan. Pikeun mendakan katuangan anu disumputkeun, ingon-ingon kedah nganggo irung sareng uteukna, ngendalikeun kagancangan konsumsi pangan nalika ngalaksanakeun bau bau sareng kamampuanna pikeun mendakan aya anu nyumput ...
  • Pet Snuffle Mat Dog Puzzle Toys Cabbage Slow Feeder

    Piaraan Snuffle Mat Dog Puzzle Toys Gobis laun Pang feeder

    Fitur Pedaran 1. Panilitian nunjukkeun yén nguseup salami 10 menit sami sareng sajam ngaji. Ieu mat tuang anjing ngaleupaskeun énergi anjing sareng ngagentos setrésna. Anjeun ngan ukur nyumputkeun snack karesep anjing anjeun dina sudut mat play ieu. 2. Kombinasi intél sareng molar ngamungkinkeun anjing ngagiling huntu nalika tuang. Kaulinan teka-teki anjing seueur-seueur ngabantosan anjeun ngahémat waktos sareng usaha. 3. Mangkuk piaraan anu didesain kol ieu langkung pikaresepeun pikeun piaraan sareng ngarangsang kasenangan ...
  • Interactive Dog Toys Spring Treat Dispenser Swing Feeding Toy

    Mainan Anjing Interaktif Spring Ngubaran Dispenser Ayun Dahar Dolanan

    Fitur Pedaran 1. Kaulinan dispenser anu ngubaran ieu ngajantenkeun anjing anjeun sibuk maénkeun sareng ngahargaan aranjeunna ku saréat, anu ragrag nalika aranjeunna maén sareng anjing pikeun diayunkeun. Dobel salaku feeder laun sareng ngamajukeun latihan sareng diet anu séhat. 2. Desain cangkir sedot anu kuat, napel sareng perekat anu kuat (perekat tiasa dikumbah sareng dianggo deui), tiasa nguseup dina sababaraha posisi sareng henteu gampang murag. 3. Dolanan ngubaran dispenser tiasa ngirangan kagancangan tuang anjing, hindari dicekok ku tuang teuing ...
  • Dog Frisbee Flying Disc Pet Interactive Toy Training Flyer

    Anjing Frisbee Flying Disc Piaraan Interactive Toy Pelatihan Flyer

    Fitur Pedaran Didamel nganggo karét alam, lemes sareng lemes. Permukaan lemes, kuat sareng tahan kacamatan. Sampurna pikeun kaulinan pikaresepeun lémparan sareng néwak. Cukup lemes pikeun henteu ngarugikeun huntu anjing anjeun atanapi permén karét, tapi cukup kuat pikeun ngapung jauh jarak anu penting. Éta ngamajukeun interaksi ngabantosan hubungan antara anjeun sareng piaraan anjeun. Spésifikasi Warna: Ungu Bahan: Karét / TPR Ukuran: 22cm * 22cm beurat Produk: 250g / 0,55lb 1. Salaku tambahan, urang bakal teraskeun produk urang sacara berkala ...
  • Dog Snuffle Mat Foraging Blanket Maple Leaves Feeding Toy

    Anjing Snuffle Mat Foraging Blanket Maple Daun Tuang Kaulinan

    Fitur Pedaran 1. Nyumputkeun snack atanapi cocooan alit dina mat snuffle, teras bantosan anjing pikeun mendakanana. Éta ngabantosan pikeun ngalatih sensasi bau anjing anjeun, sareng ogé ngaleupaskeun énergi anjing anjeun sareng ngirangan beurat awak. 2. Karpét anjing ieu tiasa ngabantosan anjing ngaleungitkeun setrés sareng bersantai nalika anjeun ngantunkeun nyalira di bumi. 3. Simulasi desain daun maple, nyandak pangalaman alam pikeun anjing anjeun bahkan di bumi, sareng anjeun ogé tiasa ngagantungkeunnana salaku hiasan nalika henteu dianggo. 4. Dijieunna tina poliéster ...
  • Dog Snuffle Mat Feeding Pad Slow Food Bowl Puzzle

    Anjing Snuffle Mat Dahar Pad Slow Food Bowl Puzzle

    Fitur Pedaran 1. Studi parantos nunjukkeun yén nguseup 10 menit sami sareng ngaji sajam, ngagentos setrésna, ku nyiar sareng ningkatkeun interaksi sareng anjeun. 2. Sadaya anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nempatkeun snack dina juru tikar, sareng anjing tiasa ngamimitian ngagunakeun téhnik dahar alami, sareng anjing tiasa senang sareng latihan dina waktos anu sami. 3. Éta tahan sareng didamel saé, nganggo bahan poliéster lemes kualitas luhur, bantalan tuangeun anjing pikeun ngajaga kanyamanan sareng daya tahan, gampang dikumbah sareng ...
  • Pet Frisbee Interactive Denim Bone Shape Dog Chew Toy

    Piaraan Frisbee Interactive Denim Bone Bentuk Anjing Nyah Nyaho

    Fitur Pedaran Ngagaduhan cocooan ieu pikeun anjing anjeun ngagaduhan peran anu penting dina kaséhatanna, sanés ngan ukur pikeun maén tapi ogé aranjeunna tiasa kéngingkeun latihan anu saé sareng cocooan interaktif ieu nalika ngajalankeun sareng néwak Frisbee. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngawangun beungkeut khusus sareng anjeun sareng piaraan anjeun, éta ogé tiasa ngabantosan anjing anjeun maéhan waktos anu bosen sareng ngabersihkeun waos na. Dijieunna tina lawon denim sareng didesain dina bentuk tulang, anu fleksibel, awét sareng lemes. Éta kado anu sampurna pikeun anjing anjeun! Spésifikasi Warna: Denim ...
  • Interactive Dog Toy Rugby Ball Outdor Flying Puppy Toys

    Kaulinan Anjing Interaktif Bola Rugbi Outdor Flying Puppy Toys

    Fitur Pedaran Ieu cocooan bola rugbi squeaker pikeun anjing. Cocooan squeaky dina bentuk rugbi, jadi gampang pikeun narik perhatian anjing anjeun, éta dijieunna tina bahan latex, éta lemes, ramah lingkungan sareng awét. Éta ogé saé pikeun anjeun pikeun berinteraksi sareng anjing anjeun, ngiringan hubungan antara anjeun sareng piaraan anjeun. Spésifikasi Warna: Bahan Coklat: Ukuran Latex: 11cm kanggo panjang beurat Produk: 38g / 0.08lb 1. Salaku tambahan, urang bakal teraskeun produk urang teras-terasan teraskeun ...
  • DogcToy Oxford Fabric Chew Toy Outdoor Training Stick

    DogcToy Oxford lawon nyapek cocooan cocooan luar

    Fitur Pedaran 1. Pelatihan anu kuat sareng kaamanan ngigel cocooan. Cegah anjing tina ngorehan sareng ngegel. 2. Sampurna pikeun latihan anjing alit sareng sedeng sareng kaulinan interaktif. 3. Dijieun tina lawon Oxford anu mumpuni, bantal ngegel awét sareng awét. Spésifikasi Warna: Pink / Oranyeu / Bulao Bahan: lawon Oxford Ukuran: 6cm * 28cm beurat Produk: 38g / 0.08lb 1. Salaku tambahan, kami bakal terus ngapdétkeun produk urang sacara berkala pikeun terus merhatoskeun pamekaran anu terakhir anu aya hubunganana sareng anjing a ...
  • Dog Toy Hide And Seek Plush Puzzle Squeak Toys

    Dolanan Anjing Nyumput Sareng Milarian Plush Puzzle Squeak Toys

    Fitur Pedaran Didamel tina bahan plush awét kualitas luhur, anu tiasa nyegah merobek tina gigit ingon ingon sacara gampang. Beurit anu nyekik ieu ngajaga anjing anjeun maénkeun langkung lami sareng sora anu ngageleger anu aranjeunna resep. Datang ku 3 beurit cocoan sareng 1 basis sandwich mewah. Teka-teki cocoan beurit anu raheut ogé idéal pikeun kaulinan anjing interaktif sareng anjeun, kéngingkeun piaraan anjeun pikeun kéngingkeun beurit boneka, sareng mimitian deui! Spésifikasi Warna: Dasar sandwich coklat + Beurit cocooan Héjo Bahan: Plush Pr ...
12 Teras> >> Halaman 1/2