Warta

  • Dr. Steve Dale——Dog owner’s incorrect treat means hurt dogs slowly

    Dr. Steve Dale —— Ngubaran anu teu leres anu gaduh anjing hartosna anjing lalaunan

    Tukangeun popularitas global piaraan, éta leres-leres ngungkabkeun yén hubungan antarpribadi janten beuki terasing. Henteu ngan ukur sepuh kosong-sayang anu ngalamun. Kusabab dukungan kagiatan dekompresi sosial henteu cekap meredih setrés, piaraan mangrupikeun alesan anu penting ...
    Maca deui
  • The best new high-quality lifestyle for pets

    Gaya hirup énggal anyar anu hadé pikeun piaraan

    Aya seueur jinis sato di dunya, sababaraha diantarana diadopsi ku manusa sareng ngiringan urang hirup salaku anggota kulawarga. Ku nambahan jumlah ingon-ingon, konsumsi ingon-ingon ogé naék. Kumaha milih produk anu hemat sareng anu cocog pikeun piaraan di bumi ...
    Maca deui
  • [The secret of dog's words] walk into the inner world of dogs by owners

    [Rusiah kecap anjing] leumpang kana dunya jero anjing ku pamilik

    Seueur jalma nyarios yén anjing lucu sapertos budak anu beunghar haté tapi henteu nyarios. Leres, panon anjing anu polos sareng éksprési panasaran henteu saderhana sareng lucu sapertos budak leutik? Nanging, upami anjeun ngubaran anjing nalika budak, anjeun bakal salah. Anjeun terang, intina masih kénéh sato kumaha ...
    Maca deui
  • How to Protect Your Dogs from Coronavirus?

    Kumaha Ngajaga Anjing Anjeun tina Coronavirus?

    Pamaréntah Hong Kong ngaluarkeun dina 28 Pébruari yén anjing anu cicing di bumi pasién COVID-19 ngagaduhan réaksi positip lemah kana tés virus éta. Ikon caseexternal anu sanés di Amérika Serikat sato anu uji positip pikeun virus anu nyababkeun COVID-19 nyaéta macan anu ngagaduhan panyakit pernapasan di ...
    Maca deui
  • Do Pet Locators Really Work? —–The Best Pet Locator

    Naha Locator Piaraan Leres-leres Gawé? —–Panempatan Piaraan Pangsaéna

    Kalayan paningkatan anu gancang tina ingon-ingon ingon-ingon, masalah sapertos piaraan anu ditilar, ucing sesat sareng anjing, ingon-ingon anu menyakiti jalma teras-terasan muncul. Éta penting pikeun organisasi manajemén piaraan perkotaan ngagunakeun GPS pikeun ngabantosan ngarengsekeun sababaraha masalah kendali piaraan anu disababkeun ku inpormasi anu goréng. Salaku tambahan, ucing sareng anjing ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Young Dog Owners Minefield—Dog least like “empty room”

    Pamilik Anjing Muda Milik-Anjing sahenteuna sapertos "kamar kosong"

    Data nunjukkeun yén pamilik piaraan condong langkung ngora, sareng generasi ngora beuki ngudag kualitas kahirupan spiritual. Ti dandan piaraan, perawatan médis, sareng integrasi téknologi luhur, pamilik piaraan kedah ngagaduhan kakuatan ékonomi anu kuat. Aya parobahan anyar dina konsép perawatan piaraan diantara ...
    Maca deui
  • [Dog training technical field in ultrasound] Avoiding the tragedy of the boy’s finger “eating” by the dog

    [Bidang téhnik latihan anjing dina ultrasound] Ngahindarkeun tragedi ramo budak lalaki "tuang" ku anjing

    Anyar-anyar ieu, budak lalaki umur 4 taun di kulawarga lokal di Utah sareng dua huskies di bumi tatangga… Naon anu kajantenan? Waktu éta, budak leutik keur ulin di buruannana. Imah tatangga dipisahkeun ku pager bodas ti imah budak leutik ngagaduhan dua huskies bodo. Sanaos anjeunna ...
    Maca deui