Naha Locator Piaraan Leres-leres Gawé? —–Panempatan Piaraan Pangsaéna

Kalayan paningkatan anu gancang ti pamilik ingon-ingon, masalah sapertos piaraan anu ditinggal, ucing sesat sareng anjing, ingon-ingon anu menyakiti jalma teras-terasan muncul. Éta penting pikeun organisasi manajemén piaraan kota ngagunakeun GPS pikeun ngabantosan ngarengsekeun sababaraha masalah kendali piaraan anu disababkeun ku inpormasi anu goréng. Salaku tambahan, ucing sareng anjing gaduh sejarah panjang kabiasaan hirup liar sareng alam ngumbara. Kanggo kaamanan pedestrian sareng piaraan, langkung saé pikeun anu nganggo kerah piaraan GPS.

Masalah naon dina kahirupan anu tiasa dipiceun ku tukang piaraan?

● Langkung gampang pikeun mendakan piaraan anu ical: upami ingon-ingonna leungit, anu gaduh piaraan tiasa parios lokasi ingon-ingon sareng lagu ngalacak liwat aplikasi mobile. Anjeun ogé tiasa nyetél pager éléktronik kaamanan sateuacanna. Upami piaraan anjeun lebet atanapi angkat ti daérah pager, anu bogana bakal nampi peringatan. Panumpang anu ngukut piaraan tiasa kéngingkeun inpo kontak juragan piaraan ku nyeken kode QR dina alat sareng ngahubungi pamilik piaraan dina waktosna.

● Jantenkeun manajemén piaraan langkung gampil: ku nganggo locator kanggo piaraan, departemén anu aya hubunganana tiasa netepkeun sistem manajemén inpormasi piaraan anu ngawas jumlah piaraan, daérah aktif, sareng status karantina.

● Sumber sengketa tanggung jawab tiasa dilacak: locator piaraan mangrupikeun hiji-hijina idéntifikasi piaraan. Sakali ingon-ingonna nyeri atanapi ditingalkeun, locator piaraan tiasa gancang kéngingkeun inpormasi ingon-ingon sareng nyayogikeun dasar pikeun panerapan hukum.

Anjeun tiasa mendakan lokator piaraan serbaguna dina Ihome.

dv

Anjeun tiasa mariksa kagiatan piaraan anjeun ngalangkungan APP seluler, sareng ngembangkeun rencana latihan anu cocog pikeun piaraan anjeun pikeun ngabantosan tumuh séhat.

fa  as

Fungsi utama tina Ihome ucing jeung anjing anti-leungit kerah:

● Posisi dua stasiun LBS + GPS: nalika GPS henteu tiasa ditutupan, data bakal diunggah kana sérver ngalangkungan posisi LBS sareng GPRS.

● Alat latihan anjing ngagaduhan fungsi geter. Kusabab sato piaraan peka pisan kana geter, pamilik tiasa ngagunakeun fungsi ieu pikeun ngalatih piaraan, ningkatkeun barking babakan, ngaji, sareng paripolah anu goréng pikeun ngokolakeun kabiasaan anu saé.

● Pager éléktronik netepkeun aman pikeun kagiatan piaraan. Upami piaraan kaluar tina jajaran anu aman, aplikasi telepon sélulér bakal nampi alarm.

● Fungsi playback lagu tiasa ngabantosan pamilik pikeun mariksa tapak sajarahna supados jelas tiasa ngartos dimana ayana piaraan.

● Nalika alat kirang daya atanapi pareum, aplikasi telepon sélulér bakal nampi alarm kanggo ngalacak status operasi alatna.

● Telepon sélulér jarak jauh tiasa ngendalikeun LED sahingga nalika wengi anjeun masih kénéh tiasa milarian piaraan anjeun.


Waktu pos: Jul-21-2020