Kumaha Ngajaga Anjing Anjeun tina Coronavirus?

Pamaréntah Hong Kong ngaluarkeun dina 28 Pébruari yén anjing anu cicing di bumi pasién COVID-19 ngagaduhan réaksi positip lemah kana tés virus éta. Ikon caseexternal anu sanés di Amérika Serikat ngeunaan sato anu uji positip pikeun virus anu nyababkeun COVID-19 nyaéta macan anu ngagaduhan panyakit pernapasan di kebon binatang di New York City. Sampel tina macan ieu dikumpulkeun sareng diuji saatos sababaraha singa sareng macan di kebon binatang nunjukkeun tanda-tanda panyakit pernapasan. Kasus-kasus éta nunjukkeun yén sato hususna anjing tiasa kamungkinan nginféksi coronavirus énggal.

Kumaha carana pamilik anjing ngajaga anjing tina COVID-19?

● Pamilik piaraan anu séhat di Amérika Serikat kedah nuturkeun pancegahan higienis dasar sapertos ngumbah leungeun ku sabun sareng cai sateuacan sareng saatos kontak sareng sato naon waé, kalebet anjing sareng ucing.

Pikeun ngabantosan ngirangan panyebaran sadaya kuman, anjeun kedah ngumbah rambut anjing anjeun sacara rutin.

rg sd dfb

vd       we

Pasangkeun washer piaraan kana selang kebon sareng tambih sampo anjing dina pilihan anjeun ka dispenser. Entong hariwang anjing anjeun kabur tina nyeuseuh atanapi teuing nyusahkeun. Chenille super nyerep tiasa gancang garing bulu atanapi awak piaraan anjeun. Nyisiran / mulus bulu, Ngaleungitkeun kusut, simpul, ngorondang sareng kokotor anu kajebak. Pasihan piaraan jaga lembut!

Naha aman pikeun piaraan anjing abdi?

Dr Jerry Klein, Chief Veterinary Officer pikeun AKC, ngadesek prakték pangsaéna pikeun akal nalika ngeunaan piaraan urang: "Upami anjeun ngagaduhan murangkalih, anjeun moal nyababkeun anak anjing sareng nempatkeun ramo dina sungut, sabab tiasa ngagaduhan kontaminasi tinja. " CDC parantos nyayogikeun tungtunan ngeunaan interaksi sareng piaraan nalika pandemi:

● Entong ngantep ingon ingon sareng jalma atanapi sato sanés di luar rumah tangga

● Simpen ucing dina jero bumi nalika mungkin pikeun nyegah supaya teu berinteraksi sareng sato atanapi jalmi sanés

Dupi abdi tiasa leumpang anjing kuring?

● Leumpang anjing dina tali, ngajaga sahenteuna genep suku ti jalma sareng sato anu sanés

● Nyingkahan taman anjing atanapi tempat umum dimana seueur jalmi sareng anjing berkumpul

● Bawa pemicu peras pooper sareng poo limbah nomatter parah naha anjing anjeun kaserang virus. Entong ngabahekeun anjing séjén.

weef we s

fe ef

Naha anjing abdi diuji pikeun coronavirus?

Anjeun teu kedah nyobian anjing anjeun pikeun COVID-19. Numutkeun ka Departemen Pertanian Amérika Serikat, "dina waktos ayeuna, uji rutin sato henteu disarankeun. Upami sato sanés dikonfirmasi positip pikeun SARS-CoV-2 di Amérika Serikat, USDA bakal ngeposkeun papanggihanana. " Sagala tés anu dilakukeun pikeun sato henteu ngirangan kasadiaan tés pikeun jalma.

Upami anjeun masih prihatin atanapi perhatoskeun parobahan kasihatan anjing atanapi ucing anjeun, nyarios ka dokter hewan anjeun supados anjeunna tiasa mamatahan anjeun.


Waktu pos: Jul-21-2020