Gaya hirup énggal anyar anu hadé pikeun piaraan

Aya seueur jinis sato di dunya, sababaraha diantarana diadopsi ku manusa sareng ngiringan urang hirup salaku anggota kulawarga. Ku nambahan jumlah ingon-ingon, konsumsi ingon-ingon ogé ningkat. Kumaha carana milih produk anu hemat sareng pantes pikeun piaraan di bumi? Dunya kumpulkeun ahli bedah hewan pabrikan suplai ingon-ingon (janten sami sareng abdi ti pejabat bajak sekop) waleran ka anjeun.

Ngajaga piaraan tiasa janten bisnis anu sabar pisan, ngan ukur nyebut ucing ingon-ingon anu paling umum, tuang anjing mangrupikeun diajar anu ageung. Sagala jinis parabot piaraan, sapertos tali, wadah tuangeun, kennel, cocooan, mandi sareng pasokan sanés anu kapilih sareng dipésér, kuring yakin yén seueur réréncangan anu nyeri pisan. Sateuacan mésér pasokan piaraan, perhatoskeun hal-hal ieu:

1..Karesep ingon-ingonna sorangan

Mimiti, sababaraha pamilik hariwang yén rasa kadaharan anjing sami, teras pilih sababaraha anjing kadaharan anjing henteu resep, moal tuang teuing, mangaruhan kaséhatan anjing. Nyatana, rasa karesep unggal anjing tiasa béda-béda. Urang aya kalana tiasa mésér rasa anu sanés pikeun dicobian, sareng nonton réaksi anjing pikeun nangtoskeun rasa mana anu dipikaresepna.

2.Katenangan haté henteu bahaya

Kasalametan mangrupikeun patokan anu utami pikeun milih produk piaraan, sapertos sababaraha bokor tuangeun, bird bird, upami panggunaan résidu kimia ngalangkungan standar, atanapi ngagaduhan pangaruh négatip dina bahan kaséhatan piaraan pikeun dilakukeun, tangtosna, éta henteu kénging. Salaku tambahan, naha produkna teguh sareng awét, naha bakal aya bagian anu murag, sareng sajabana, ogé mangrupikeun kriteria pikeun nangtoskeun naha produkna aman. Upami sababaraha pakean piaraan rentan ka bagian anu leupas, éta tiasa gampang ditelan ku ucing anu ngabareuhan panasaran, nyababkeun halangan awak asing saluran cerna komo asphyxiation atanapi aspirasi pneumonia.

Parabot suplai piaraan: Anjing sareng ucing cukup khusus ngeunaan parabot. Aranjeunna ngagunakeun mangkok anu lébar sareng sempit di handapeunna sareng deet di handapeunna supados langkung lemes. Pikeun milih macem-macem bentuk tuangeun, urang gaduh rupa-rupa palastik khusus, stainless steel, keramik sareng bahan anu sanés.

jy (1) jy (2)

jy (3) jy (4)

Pikeun ngajaga ucing sareng pangguna anjing anjing, dina waktos tuangeun piaraan langkung ati-ati, sapertos sababaraha ubar tiasa masihan anjing anu dianggo, tapi toksik kanggo ucing, sapertos deltamethrin seueur dianggo pikeun tikét anjing, kutu, maéhan nyamuk sareng pencegahan , tapi kanggo ucing janten toksik, sapertos: "anjing sareng ucing umum" kerah kutu pamindahan tiasa toksik ka ucing;

Kutu kerah pikeun anak anjing /Kucing piaraan ngusir kerah kutu /Kutu kerah pikeun anjing ageung

sc

Nalika anjeun henteu terang mérek mana anu anjeun kedah percanten sareng mérek mana anu anjeun resep mésér, mangga kontak dokter hewan profesional pabrikan produk piaraan Tianxia Hui pikeun cocog anjeun. Tip peternakan pikeun sadaya jinis anjing sareng standar pamilihan sareng strategi kadaharan anjing parantos direngsekeun. Kanggo rujukan sareng diajar anjeun, antepkeun anjeun ngajaga piaraan pikeun nyingkahan guludug.

3.Ukuran awak

Béda ingon-ingon ingon-ingonna béda-béda kabutuhan pikeun produk. Salaku conto, ukuran anjing béda-béda meryogikeun nutrisi anu béda dina murangkalih sareng déwasa. Upami anjeun henteu nyandak pilihan anu leres, sigana anjing anjeun moal kéngingkeun gizi anu cekap nalika dikembangkeun, mangaruhan ukuran sareng kaséhatanana sawaktos déwasa.

Upami anjeun ngagaduhan anjing ukuran sedeng sapertos huskies, fardars sareng Samoyees di bumi anjeun, anjeun kedah merhatoskeun khusus kana pilihan tuangeun anjing di PAUD, merhatoskeun kasaimbangan gizi sareng gampang nyah, asupan nutrisi anu saé kondusif kana tumuhna bentuk awak sareng kaséhatan rambut.

Anjing ogé resep rupa-rupa cocooan, kadang anjeun kedah gaduh opat atanapi lima cocooan dina hiji waktos, sareng muterkeun cocooan anu béda unggal minggu. Ieu bakal ngajaga piaraan anjeun resep. Upami piaraan anjeun resep cocooan khusus, langkung saé panginten henteu ngagentoskeunana.

Anjing gampang kakurangan vitamin atanapi sababaraha unsur tilas, kinerja utama teu aya alesan pikeun ngilu barang, atanapi bahkan nyabak ban katun janten potongan. Pikeun nyugemakeun napsu, salian ti masihan tuangeun anu diperyogikeun ku mamah, anjeunna tiasa nyiapkeun sababaraha cocooan pikeun anjing. Tongkat kai sareng plastik non-toksik tiasa diolah janten bentuk tulang atanapi bentuk sanésna.

g (1) g (2)

hh (1) hh (2)

Ucing sacara cakar sacara alami, sareng papan gores anu ditaburan catgrass bakal nyegah aranjeunna ngarusak jati. Salaku tambahan, kagiatan ngudag hal éta nyaéta anjing ucing hobi umum, rupa-rupa tiasa ngagulung bola, dina senarna bakal lumpat, pencét cinyusu bakal ngoyagkeun cocooan leutik bakal ngantepkeun aranjeunna bungah pisan.

Dolanan ingon-ingon Tianxia Hui didamel tina bahan anu bénten-bénten, kalayan daya tahan anu béda. Janten, sateuacan anjeun mésér cocooan pikeun piaraan anjeun, anjeun kedah ngartos kabiasaan ngegel piaraan anjeun pikeun milih cocooan awét anu pas pikeun anjeunna.

df

Kaulinan piaraan poliétilén sareng latex

1 Poliétilén lemes sapertos cocoan latex sareng didamel kana rupa-rupa warna. Malah aya anu nyekik supaya cocooan langkung pikaresepeun. Kaulinan ieu umumna cocog pikeun anjing anu henteu watek ngigel agrésip. Diantarana, ingon-ingon dina cocoan estrus vent, tahan pisan tina ngegel, khususna cocog pikeun ingon-ingon dina ledakan temperam estrus, ngagaduhan pangaruh anu hadé pisan, antepkeun ingon-ingon anjeun ngaraosan pikaresepeun hirup.

j j (1)

Dolanan anjing karét sareng Nylon

Kaulinan karét sareng nilon langkung awét sareng cocog pikeun anjing kalayan watek ngegel sedeng. Dolanan ieu sering aya liang sina janten langkung pikaresepeun pikeun anjing anu resep ngigel.  

kk (1) kk (2)

Dolanan anjing anjing ngegel cocooan

Dolanan tali biasana didamel tina nilon atanapi katun sareng cocog pikeun anjing kalayan kabiasaan ngegel sedeng. Ieu hususna kapaké pikeun anjing anu resep maénkeun kaulinan sered sareng teundeun, sareng tekstur anu henteu lemes, henteu lemes ogé saé pikeun huntu.

kk (1) kk (2)

Cocooan lemes pikeun anjing 

Dolanan mewah lemes sareng hampang, cocog pikeun anu resep nyéréd cocooan, sanés pikeun anu resep ngaseuk.

jt (1) jt (2)


Pos waktos: Aug-20-2020