[Rusiah kecap anjing] leumpang kana dunya jero anjing ku pamilik

Seueur jalma nyarios yén anjing lucu sapertos budak anu beunghar haté tapi henteu nyarios. Leres, panon anjing anu polos sareng éksprési panasaran henteu saderhana sareng lucu sapertos budak leutik? Nanging, upami anjeun ngubaran anjing nalika budak, anjeun bakal salah. Anjeun terang, intina masih kénéh sato kumaha ogé lucu anjing. Mustahil pikeun ngarti kabéh maksud anu bogana.

Kusabab kitu, upami anjeun hoyong ngartos anjing sareng ngasuhna kalayan saé, anjeun kedah mimitian ku tingkah laku fisik anjing anu euyeub. urang tiasa niténan sareng nyimpulkeun langkung taliti dina waktos perdamaian. tangtosna, diajar "kecap anjing" ogé penting. Hayu éta percanten ka anjeun pikeun ngalengkepan paréntah anjeun langkung saé. Ieu sababaraha basa tindakan umum pikeun anjing. Dupi anjeun ngartos kana leres?

Kahiji “kecap anjing” —— Wilujeng sumping deui

Nalika anjeun balik ka bumi atanapi hudang énjing, anjing bakal manteng sareng nyambut anjeun. Catet yén éta henteu hudang tina bobo tapi nyapa anjeun. Anjing biasana salam sareng nunjukkeun sumanget ka kenalan, sanés jalma asing.

Anu kadua “kecap anjing” —— kuring isin

Seueur anjing anu isin dihareupeun jalma-jalma anu teu dikenal. Aya sababaraha fenomenon anu jelas sareng polah nyatakeun isinna .Contona, aranjeunna masihan sinyal isin nalika Ceuli pating gepeng kana sirah sareng sirah na ditarik ka taneuh pikeun ngajantenkeun dirina langkung alit atanapi nyumput. Sigana boga rasa teu nyaman.

Upami anjeun hoyong ngucapkeun salam ka anjing anu isin atanapi gugup, cara anu leres nyaéta jongkok gigir dina taneuh sareng jaga tonggong lempeng anjeun supados tiasa ngambeu anjeun. Anjeun tiasa manteng leungeun anjeun teras muka lembut. Jaga panangan anjeun tetep sahingga anjing tiasa ngambeu anjeun ti kajauhan. Mertimbangkeun masalah yén némpél sirah anjing bahaya, sadayana langkung saé kedah némpél sirah anjing sacara ati-ati.

Katilu “kecap anjing” —— Abdi hoyong maénkeun sareng anjeun

Nalika anjing hoyong maén sareng anjeun, éta bakal nunjukkeun uleman ka anu bogana, ngarep yén anjeun tiasa maénkeun sareng anjeunna. Ieu cara anu saé pikeun anu gaduh sareng anjing tiasa akur hadé. Ieu ogé cara anu saé pikeun ngadorong anjing pikeun ngutarakeun tingkah polah na. Dina waktos ieu, ayun buntut anjing bakal ngajantenkeun bahasa awakna santai. Juragan henteu tiasa malire kalakuan ingon-ingonna, anu tiasa mangaruhan kaséhatan méntal anjing. Ku alatan éta, émut maén sareng anjing dina kaayaan ieu.

Anu maju “kecap anjing” —— Ninggalkeun kuring nyalira

Nalika awak anjing kaku ku buntut naék dina hawa sapertos bandéra sareng sirah sareng beuheung na condong ka luhur, éta bakal janten waspada sareng curiga. Dina waktos ayeuna, éta nyatakeun, “Abdi serius. Entong ngalawan kuring ”. Detik salajengna tina tindakan ieu sigana bakal paséa. Upami anjing leres-leres gelut, tarik tali dina waktosna. Gunakeun keprok banter sareng ngagorowok pikeun ngalihkeun perhatian anjing, atanapi nyemprotkeun bau anu teu pikaresepeun dina awak anjing pikeun ngajantenkeun dua anjing éta samentawis sareng silih tenang.

Kalima “kecap anjing” —— hayu urang janten babaturan

Salam anu ramah pikeun anjing kalebet santai sareng ngacungkeun anggota badan, sareng anjing-anjing saling ngurilingan bunderan. Awakna dibengkokkeun sareng buntutna ngagogog. Nengetan tanda isin atanapi kaku nalika Wasalam ka anjing. Penting pikeun ngajaga jarak anu aman antara dua anjing, utamina nalika pendak pikeun anu munggaran. Tujuanna pikeun mastikeun yén aranjeunna gaduh ruang anu cekap pikeun nyegah aranjeunna gelut.

Kecap anjing anu kagenep —— Abdi gugup

Nalika anjing setrés atanapi saraf, éta bakal milari kanyamanan. Ngirangan napsu, sering nyeuseup sungut sareng irung sareng rambut kaleungitan mangrupikeun tanda stres atanapi setrés. Diaré, buntut nyiwit, ngagulung dina ceuli kapal terbang sareng erangan ogé kaayaan anu kedah diperhatoskeun ku anu bogana.

Upami anjing anjeun sering cemas, gugup atanapi sesah nyalira, anjeun tiasa nyobian:

1. Disarankeun ku Tianxiahui Konsultan Tingkah Sato: Tempat tidur anjing gua

Nyiapkeun ranjang anjing sapertos guha pikeun anjing. Guha kabuka dina hiji sisi sareng dikurilingan dina tilu sisi, sapertos guha aslina. Éta tiasa masihan anjing raos aman. Kalayan latihan anu pas, hayu anjing terang yén ranjang mangrupikeun sayang na sareng tempat anu paling aman pikeun anjeunna. Sakali anjeunna ngarasa gugup sareng hariwang, pilihan kahiji nyaéta balik deui ka ranjang!

ht (1) ht (2)

2. Disarankeun ku Tianxiahui Konsultan Paripolah Sato: Tulang anjing interaktif mandiri

Nyiapkeun sagala rupa cocooan interaktif pikeun anjing. Nalika ngantunkeun, lakukeun naon-naon, sapertos tulang anjing anu saling berinteraksi, pikeun narik ati pisan sareng ngajaga anjing sibuk sareng pikaresepeun nalika olahraga. Saatos ngaktipkeun mode interaktif, cocooan tulang ieu bakal bereaksi sareng anjing anjeun. Éta bakal ngudag anjing anjeun sareng bakal kabur gancang nalika anjing anjeun ngudag éta. pikaresepeun pisan!

s

3. Disarankeun ku Tianxiahui Sato Perilaku Konsultan: Ngalayang Disc PetInteractive Toy

Pastikeun anjing anjeun gaduh latihan anu cekap. Nyanghareupan anjing anu energik, anu bogana kedah ngantep anjing ngaleupaskeun kaleuwihan énergi, upami éta tiasa ngahasilkeun perilaku anu merusak. Upami anu gaduhna henteu sibuk, langkung saé nyandak anjing kaluar sateuacan kaluar énjing. Punten bawa bekel latihan, sapertos frisbees, nalika leumpang. Éta mastikeun yén anjing ningkatkeun interaksi sareng anu gaduh nalika maén.

j (1) j (2)

Masihan anjing pijet anu saé. Nalika anjing tegang, otot awak, utamina otot tonggong, bakal janten ketat. Ku alatan éta, anu bogana tiasa ngurut lembut suku payun anjing, tonggong sareng bagian luhur beuheung. Gosok lalaunan, mencétan, sareng sajabana tiasa ngirangan ketegangan anjing.

Rasa aman dipasihkeun ku anu bogana. Disebutkeun yén anjing tiasa ningali émosi anu bogana. Nalika anjing ngarasa gugup sareng cemas, urang kedah janten pembantuna anu saé pikeun ngajantenkeun aranjeunna aman sareng santai, sareng hindari masalah emosi anu parah. Juragan henteu tiasa ngaraos gugup, panik atanapi hariwang teuing. Salaku kanyataan, anjing isinan peryogi langkung panyalindungan di lingkungan luar. Éta tiasa nyingkahan éta sieun.

Ngartos basa anjing peryogi Éksplorasi jangka panjang sareng kasimpulan. Entong nangtoskeun émosi anjing tina ngan ukur hiji atanapi hiji gerakan, tapi ngahijikeun gerakan, ungkapan, panon sareng sora tina sababaraha bagéan anjing pikeun nyandak kasimpulan. Ku cara kieu, anjeun bakal netepkeun cara komunikasi anu unik sareng épéktip pikeun anjing pikeun silih ngartos sareng silih percanten, anu kondusif pikeun dasar latihan anjing.


Pos waktos: Aug-20-2020