Tali Kaulinan

  • Interactive Dog Chew Toys Rope Toy Food Treat Ball

    Anjing Interaktif Nyusut Tali Kaulinan Dolanan Ngubaran Bola

    Fitur Katerangan Tali anjing preman preman didamel tina kaén anu henteu toksik, karét lemes sareng kaén katun anu tiasa diseuseuh. Dolanan mamah ieu kanggo anjing tiasa ngabantosan ingon-ingon ngagiling huntu na. Pikeun meredihkeun teu ngareunah huntu anjing! Bantosan ningkatkeun kaséhatan gigi anjing anjeun, ngirangan ngawangun piagam sareng nyegah panyakit permén karét! Balna tiasa nyabak snacks anjing anu bakal murag nalika digulung, anu tiasa langkung pikaresepeun pikeun anjing. Spésifikasi Warna: Bahan Warni: tali katun kualitas luhur + S ...
  • Dog Toys Cotton Rope Chew Knot Bone Shape Tug

    Anjing Mainan Kapas Tali Nyahot Tulang Bentuk Tug

    Fitur Pedaran Penting pisan pikeun ngalaksanakeun latihan ngeunaan agility sareng kagiatan anjing. susunan bola latihan ieu cocog khusus pikeun anjing aktip bangor. Kaulinan anjing tug ieu multifungsi, sampurna pikeun dipulut sareng interaksi sareng anjing anjeun. Dolanan tali tali anjing langkung ti ngan saukur hiburan diri ingon-ingon sareng bola cocoan interaktif, tiasa janten cocooan, ogé tiasa janten cocooan beberesih waos. Cocooan ngegel molar anjing ieu cocog pikeun tarik perang sareng bakal ngahibur anjing anjeun sababaraha jam. Nyingkahan ...
  • Christmas Element Rope Toys Dog Chew Ball Knot Tug

    Mainan Tali Unsur Natal Anjing Nyépak Bal Knot Tug

    Fitur Pedaran 1. Masihan anjing énergi anjeun anu pikaresepeun dina waktosna anu anjeunna resep ku cocooan anjing liburan bertema Natal. Beureum sareng héjo mangrupikeun kelir wawakil, pinuh ku suasana Natal. 2. Ngabantosan nguatkeun hubungan antara anjeun sareng anjing anjeun, ngawangun harga diri sareng ngajantenkeun latihan matuh. 3. Ngirangan kahariwang pipisahan, ngamajukeun kalakuan mamah anu leres. 4. Masih permén karét sareng meresihan waos anjing nalika maén. 5. Ngabantosan piaraan alihan kalakuan ngegel goréng. Spésifikasi Warna: Warna Pertandingan o ...
  • Cotton Rope Knot Ball Dog Chew Toys Teeth Cleaning

    Tali Katun Simpul Bola Anjing Nyusut Huntu beberesih

    Fitur Pedaran Saperangkat cocoan tali anu tiasa dicoo ku anjing anjeun, henteu hariwang yén éta bakal ngalamun nalika anjeun henteu aya di gigireunna. Set kaulinan buhun ieu didamel tina tali katun alami kualitas premium, anu aman pisan pikeun anjeun ingon-ingon. Simpul warna-warni bakal gampang narik perhatian piaraan. Tulang sikat khusus ngabantosan pamekaran séhat dina huntu sareng permén karét piaraan. Spésifikasi Warna: Tasik Biru Bahan: Tali katun kualitas luhur Ukuran: A: 28cm / B: 38cm / C: 42c ...
  • Dog Teeth Cleaning Cotton Rope Knot Dental Chew Toys

    Huntu Anjing Ngabersihan Kapas Tali Knot Dental Chew Toys

    Fitur Pedaran Kaulinan anjing ieu mangrupikeun cocooan interaktif, cocooan tali, kaulinan mamah, tulang cangreud, bal anjing. Sadayana pikaresepeun pisan pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun anjing anjeun. Pikeun nyumponan kahoyong kéwan piaraan, jaga huntu sareng gusi piaraan tetep bersih sareng séhat. Dijieunna tina tali katun warna-warni anu saé, awét, tahan ngegel. Ngandung Aneka 3 cocooan anjing. Spésifikasi Warna: Bahan Warni-warni: Tali katun kualitas beurat Produk: 300g / 0.66lb 1. Salaku tambahan, urang bakal ko ...