Lemes Hideung Plush Dog Ranjang Babut Donut Piaraan Sofa

Pedaran pondok:

Fitur Katerangan Ranjang cuddle donat ieu didamel tina plush premium, sareng dieusian ku katun PP, gumpal sareng kandel, henteu sieun deformasi, tahan bantosan sareng dukungan anu hadé, napas sareng raoseun, desain bungkus bungkus masihan piaraan anjeun tempat anu raoseun pikeun dirangkul, dirangkul, atanapi bobo. Spésifikasi Warna: Bahan Hideung: Plush + PP Kapas Ukuran Keusikan: 50cm * 50cm Berat Produk: 300g 1. Salaku tambahan, kami bakal teraskeun produk urang diperbarui sacara berkala pikeun teras-terasan merhatoskeun ...


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Fitur Pedaran

Ranjang cuddle donat ieu didamel tina plush premium, sareng dieusian ku katun PP, gandul sareng kandel, henteu sieun deformasi, ketahanan sareng dukungan anu hadé, napas sareng raoseun, bungkus desain bungkus piaraan anjeun pikeun tempat anu raoseun pikeun ngariung, nangkuban, atanapi bobo .

df

Spésifikasi

Warna: Hideung

Bahan: Plush + PP Cotton Filling

Ukuran: 50cm * 50cm

Beurat Produk: 300g

1. Salaku tambahan, kami bakal terus ngamutahirkeun produk kami périodik pikeun terus merhatoskeun pamekaran anu terakhir anu aya hubunganana sareng anjing sareng nyayogikeun produk anu séhat pikeun anjing anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

2. Pikeun langkung ti 10 taun, kami parantos nyayogikeun ratusan produk piaraan, nyayogikeun pasokan anu cekap pikeun pembeli piaraan di sagala rupa nagara di panjuru dunya. Kami ngararancang produk pikeun merhatoskeun kaséhatan fisik sareng méntal ingon-ingon. Kami merhatoskeun News kaséhatan piaraan pangénggalna, sareng bakal teras ngamutahirkeun produk piaraan sacara berkala. Upami anjeun hoyong bantosan, mangga ngahubungan kami.

3. Ti mimiti cocooan ingon-ingon dugi ka alat piaraan anu bersih, Kami nyayogikeun sadaya produk anu anjeun peryogikeun dina mérek - IHOME. IHOME mangrupikeun tim anu fokus kana gairah sareng paningkatan. Réréncangan tim kami sadayana resep ka anjing, sareng tetep markisa ngajaga anjing. Kami nyimpen anjing di kantor pikeun ngabantosan kami pikeun nguji produk énggal sareng kadang janten inspirasi kami pikeun ngarancang produk énggal, éta sababna urang tiasa leres-leres nyayogikeun panyawat piaraan sareng pasokan piaraan anu diperyogikeun.

4. Di IHOME kami bangga kana tingkat luhur perawatan pelanggan. Ti saprak anjeun nganjang ka halaman kami dugi ka pesenan parantos dikirimkeun, kami nawiskeun jasa hiji-hiji pikeun masihan anjeun nasehat pribadi sareng jasa. Sareng urang janji yén sadaya patarosan tiasa dijawab dina 24 jam. Pikeun patarosan, tong ragu ngahubungi kami.

5. IHOME ditujukeun pikeun nyayogikeun sababaraha barang-barang khusus pikeun nyocogkeun sadaya kabutuhan anu resep anjing. Sadaya item dina halaman parantos dipilih khusus pikeun fungsina, kanyamanan, gaya, kaamanan sareng kualitas tangtosna. Di sagigireun éta, kami ngarencanakeun pikeun ngapdetkeun aranjeunna sacara berkala supados aranjeunna langkung raoseun sareng ngajantenkeun anjeun resep hirup ku anjing anu bahagia, séhat, séhat.

6. Tina parabot bobo dugi ka barang hiburan di luar, IHOME komitmen pikeun nyayogikeun piaraan kalayan jajaran produk anu lengkep boh kabutuhan fisik sareng kabutuhan psikologis, ngabantosan ingon-ingon pikeun hirup, gaya hirup anu séhat, séhat, sareng enerjik.

7. Anggota tim IHOME sapertos menbers kulawarga, kalebet anjing kantor. Kami nyobian nyimulasikeun kahirupan sadidinten pamilik nyata sareng ingon-ingonna, pikeun niténan kabutuhan anjing dina kaayaan naon waé, sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyugemakeun aranjeunna. Kami ngahasilkeun produk anu tiasa dianggo anjing nalika juragan babarengan, tapi ogé nalika anu bogana teu aya di bumi. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan psikologis sareng fisik anjing dina kaayaan naon waé. Upami anjeun henteu tiasa mendakan produk anu anjeun peryogikeun dina daptar produk kami, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé sareng waleran anjeun bakal kajawab dina 24 jam.

8. Misi IHOME

Misi kami pikeun nyumponan kabutuhan mental sareng kabutuhan fisik piaraan, ngajantenkeun piaraan anjeun séhat, bageur, sareng pinuh tanaga. Kami yakin yén piaraan anjeun penting salaku méner kulawarga anjeun!

Visi IHOME

Cinta pikeun anjing aya dina getih urang. Kami ningali piaraan salaku anggota kulawarga naon waé ku kami narékahan pikeun nyumponan kabutuhna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali