Latihan & Paripolah

  • Nylon Dog Mouth Cover Red Dog Muzzle Training Mask

    Nylon Dog Mouth Cover Top Dog Pelatihan Munclut Masker

    Dina prosés ngalatih paripolah sareng kabiasaan anjing anu leres, anjing anjing pelindung anjing penting pisan. Bahan lawon anu bermutu tinggi, awét sareng tahan ageman, bahkan anjing ageung tiasa dianggo.
  • Dog Barking Control Ultrasonic Anti Bark Device Bark Stopper

    Dog Barking Control Ultrasonic Anti Bark Device Bark Stopper

    Alat éléktronik anti-barking anjing anyar, pilih sareng nganggo palastik ABS kualitas luhur, awét sareng tahan cai. Anggo ultrasonik pikeun ngeureunkeun babakan anjing sareng moal mangaruhan jalma. Aya tilu tingkatan sensitipitas, jajaran épéktip tiasa ngahontal 50 suku. Épéktip dina nyegah anjing ngagogog kaleuleuwihi sareng cocog sareng sagala jinis anjing. Aman pikeun anjing sareng jalma.
  • Dog Mouth Cover Nylon Dog Muzzle Guard Anti Barking

    Anjing Sungut Panutup Nylon Dog Muzzle Guard Anti Barking

    Fitur Pedaran 1. Pamakéan produk ieu sacara épéktip tiasa nyegah kabiasaan goréng sapertos babakan, metik, sareng ngaseuk hal-hal, tapi henteu ngorbankeun karaharjaan anjing atanapi kabahagiaan. 2. Nawarkeun kaamanan maksimum, kanyamanan sareng panangtayungan, perméabilitas hawa anu saé. Ekstra sabuk penguat dobel ageung, gampang dianggo sareng dipasang, henteu cocog pikeun ragrag. 3. Henteu kedah hariwang ngeunaan kanyamanan anjing anjeun nalika anjeunna nganggo anjing anjing ieu. Éta didamel tina lawon lemes. Spésifikasi Warna: Hideung Ma ...
  • Doorbells For Dog Training Bells Adjustable Potty Toilet Bells

    Doorbells Kanggo Pelatihan Anjing Lonceng Létét Toilét Potty

    Fitur Pedaran 1. Bél nyaéta sora anu pikaresepeun, cukup nyaring sareng awét pisan. 2. Loncéng palatihan ukuranana alit sareng enteng, bél ieu gunana sareng gampang dibawa dina perjalanan, leumpang, jalan sareng kagiatan outdoor anu sanés. 3. Langkung Hadé pikeun anjing anjeun komunikasi. Daripada ngadangukeun ngagogog & ngagaru, anjeun ngadangu nyaring hipu tina Potty Bells! 4. Set latihan bel ieu cocog pisan pikeun latihan pot pot, dianggo salaku alat komunikasi atanapi cocooan anu hébat, sapertos mikeun pe ...